Doar control judiciar pentru șoferul care a ucis pe trecerea de pietoni și a fugit

Șoferul care a ucis ieri, în Târgoviște, un bărbat în timp ce acesta traversa regulamentare strada pe trecere de pietoni a primit control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și nu poate părăsi localitatea. Polițiștii dâmbovițeni înaintaseră o propunere de arest preventiv, având în vedere faptul că șoferul a fugit de la locul accidentului și a abandonat mașină într-o zonă puțin circulată din municipiu.

Accidentul a avut loc în zona Milioara. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum victima, coboară de pe bicicletă și se angajează în traversarea străzii prin loc marcat. Mașina înmatriculată în Germania îl lovește în plin, iar șoferul își continuă drumul nestingherit. Persoana lovită a murit pe loc. Este vorba de un pensionar de 86 de ani din Târgoviște.

accident mortal

Familia șoferului spune că acesta s-ar fi speriat, de aceea a fugit de la locul accidentului, dar ca odată ajuns acasă ar fi luat decizia de a merge la poliție. Oricum ar fi fost prins de polițiști, după ce aceștia au găsit mașina, pentru că amprentele sale erau în baza de date a poliției, din timpul unei razii.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Doar control judiciar pentru șoferul care a ucis pe trecerea de pietoni și a fugit

 • 1 septembrie 2016 at 11:07
  Permalink

  Cine știe câți bani a “pompat “acest individ ca să rămână în libertate! Asta este justiția “independentă “din România .

  Reply
 • 29 august 2016 at 22:03
  Permalink

  Nu exista justificare pentru un sofer care circula cu o asemenea viteza si nu respecta ceea ce legea stipuleaza clar: in apropierea trecerilor de pietoni se reduce viteza!!! E usor sa se dea vina pe mort cand el nu se mai poate apara. Daca omul acesta scapa nepedepsit inseamna ca nu dam valoare vietii umane care trebuie protejata indiferent de varsta victimei. Poate are si soferul un bunic. Sa se gandeasca la el si sa-si recunoasca vinovatia.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro