Directorul Penitenciarul Găești, acuzat de abuz în serviciu. A fost sesizată comisia de disciplină

foto: penitenciare.info

Directorului Penitenciarul Găești, Gheorghe Angel va ajunge în fața comisie de disciplină a funcționarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Justiției. Federația Sindicatelor din AdministrațiaPenitenciarelor  a formulat, astăzi, o plângere împotriva acestuia, pentru abateri disciplinare: depășirea atribuțiilor de serviciu, imixtiunea ilegală în activitatea altui functionar public cu statut special și producerea de pagube materiale unității din care face parte.

Directorul este acuzat că s-a prezentat și a prezidat sedința consiliului de conducere al Penitenciarului Găești, în care s-au discutat propunerile pentru majorările salariale de până la 50% pentru misiuni speciale și lucrări de excepție, deși era în concediu, iar la conducerea penitenciarului era desemnată altă persoană. În plus, ar fi folosit autoturismul Penitenciarului în scop personal.

E posibil să fie si trafic de influență pe lângă uzurpare de calități oficiale și abuz in serviciu. Pentru toate acestea luăm în calcul o plângere penală” a declarat pentru Gazeta Dâmboviței, Nicolae Banu, liderul sindicatului din cadrul penitenciarului.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro