Detalii şocante în cazul educatoarei din Gura Şuţii, găsită spânzurată! Familia spune că a fost omorâtă

Distribuie:

Cazul Corina Cristea, o educatoare în vârstă de 34 de ani, mamă a două fetițe, care a murit strangulată în luna iulie a acestui an, a îndurerat o întreagă comunitate. Corina a fost un exemplu pentru zeci de copii pe care îi îndruma la grădinița din comună și pe care îi iubea la fel de mult ca și pe fetițele ei. Tânăra preda de câțiva ani și era înscrisă la două mastere. În august urma să susțină examenul de grad didactic. Moartea ei a fost un şoc pentru cei dragi, pentru că nimeni nu-şi explica gestului.

La câteva luni de la tragedie, familia fetei încă mai speră să se facă lumină în acest caz. Părinţii spun că soţul ei era violent şi a mai sugrumat-o şi în trecut, dar a femeia a ales să-şi continue căsnicia pentru cele două fete. Rudele ei spun că bărbatul avea o aventură, ceea ce le afecta şi mai mult căsnicia. Soţul femeii neagă faptul că şi-a înşelat soţia, dar recunoaşte că în noaptea de dinaintea morţii aceasta a refuzat să mai intre în casă. El este şi cel care a declarat că  găsit-o spânzurată. Nimeni altcineva nu a văzut-o atârnând în ştreang, pentru că bărbatul susţine că a coborât-o pentru că nu mai putea fi salvată.

Suspiciunile de omor sunt confirmate şi de avocatul familiei Corinei, care spune că din informaţiile sale dosarul va fi declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind deschis un dosar pentru  omor.

 Detalii în emisiunea Feţele Puterii,  de la MDI TV, în această seară, de la ora 19:30. 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro