Detalii macabre ale accidentului de la Hulubești. Ce a făcut șoferul și familia acestuia la căpătâiul mortului

Detalii macabre ies la iveală în cazul accidentului petrecut la Hulubești, pe 2 decembrie, în urma căruia un tânăr a murit după ce a fost lovit de o mașină. Camerele de supraveghere ale unui imobil din zonă arată că după impact, șoferul a coborât în șanț, a luminat zona cu lanterna telefonului, după care a  rupt-o la fugă, s-a urcat în mașină și a plecat. Era ora 17:30. Șoferul nu a sunat la polițe sau la ambulanță, ci pur și simplu l-a lăsat în șanț, la -10 grade pe tânărul accidentat.

În jurul orei 18:00, s-a întors la locul accidentului, împreună cu mama sa. A oprit farurile mașinii și a coborât din nou în șanț.  Cei doi au plecat din nou, fără să anunțe autoritățile. Nu s-a stabilit, încă, ora decesului, deci nu se știe exact, în acest moment, la ce oră a murit tânărul lovit de mașină. Autopsia arată că acesta avea o fractură de coloană. Abia după ora 20:00, șoferul s-a prezentat la poliția Găești și a declarat că a lovit o persoană cu mașină. Asta după ce s-a mai întors o dată la cadavru împreună cu mama și fratele său.

Astăzi, șoferul vinovat (foto) va fi prezentat Judecătoriei Găești cu propunere de arestare preventivă, după ce ieri a fost reținut de polițiști. El este acuzat  de omor prin imprudență, fugă de la locul accidentului, dar și pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro