DÂMBOVIȚA: O rulotă cu dulciuri din curtea unei școli, spartă de trei ori de hoți

Joaca de-a copilăria s-a transformat în infracțiuni repetate la Găești! Fosta Școală Numărul 1 a fost iar tinta vandalilor, care în ultimele zile și-au focalizat atenția către rulota plină cu dulciuri din curtea școlii. „În ultimele două săptămâni, au spart rulota de trei ori, că sa provoace și mai multă pagubă. De această dată, paguba se ridică la aproximativ 2 000 de lei. Au scos toate produsele, le-au aruncat în curtea școlii și în coșurile de gunoi. Cred că o sa-mi retrag definitiv rulota.„, a declarat Cristi Bogoi, proprietarul rulotei.

Prima dată rulota a fost spartă înainte de începerea anului școlar, când vandalii care au distrus sălile de curs, au ascuns un calculator furat în magazinul din curtea școlii. A doua oară vandalii au intrat în rulotă și au consumat diferite dulciuri. La a treia spargere paguba a fost mult mai mare, la fel și supărarea proprietarului.


Polițiștii găeșteni au luat, din nou, amprente și au adus și un câine, special antrenat, pentru a lua urma vandalilor. Câinele a condus autoritățile într-o curte din vecinătatea școlii. Reprezentanții IPJ Dâmbovița spuneau, in urma cu o săptămână, că cei care au vandalizat școala, la începutul lunii septembrie, au fost depistați, dar că nu pot răspunde penal în fața legii, pentru că sunt minori sub 14 ani. Se pare că, și de această dată, făptașii sunt aceiași.

Directorul Colegiului National Vladimir Streinu, al cărei corp de clădire funcționează la fosta Școală Numărul 1, spune că deja s-au luat măsuri de precauție, pentru că s-a în montarea camerelor video.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca