DÂMBOVIȚA: Bebeluș cu probleme medicale, preluat de jandarmii montani

Astăzi, 30 iulie a.c., în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii montani de la Postul Zănoaga, au intervenit pentru sprijinirea unei mame al cărei copil, în vârstă de 6 luni prezenta reacții alergice în urma administrării unui medicament.

Tânăra mamă, în vârstă de 31 de ani, aflată la domiciliul părinților în zona Padina i-a administrat copilului un sirop antibiotic pentru tratarea unei afecțiuni abdominale, iar la scurt timp micuțul a început să prezinte reacții alergice, moment în care mama acestuia a intrat în panică și a solicitat sprijin.

Jandarmii montani au intervenit în zonă și i-au transportat în condiții de siguranță până în zona Dichiu, de unde aceștia au fost preluați de o ambulanță și conduși la Spitalul Municipal Sinaia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 /  0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DÂMBOVIȚA: Bebeluș cu probleme medicale, preluat de jandarmii montani

  • 31 iulie 2015 at 9:33
    Permalink

    Sa le fie rusine celor de la salvamont ca niciodata nu sint de gasit cand ai nevoie de ei.Se tot plimba in masinile lor 4×4 doar de sarbatori (sau plimba turisti)sau cand trebuie sa faca poze.Jandarmii isi fac treaba, ba chiar si pe a lor daca sunt inexistenti in acea zona.Cand cei care le sint sefi isi vor da seama ca nu este in regula sa plateasca ceva ce nu se face,sa nu fie prea tarziu.Dar sint si alte zone frumoase de vazut in tarisoara noastra unde sa fiti in siguranta maxima,asa ca mai ganditi cand alegeti sa veniti in acea zona sau veniti cu salvamontisti la pachet.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro