BRĂNEŞTI: 6 copii, muşcaţi de câini în curtea şcolii din localitate (VIDEO)

Elevii din Brăneşti au ajuns să meargă la şcoală cu frică. Micuţii sunt terorizaţi de câinii comunitari care au umplut curtea unităţii de învăţământ. Animalele intră în curtea şcolii pentru că aministraţia locală nu a fost capabilă să termine gardul unităţii de învăţământ. De la începutul anului şcolar, 6 elevi au fost muşcaţi de câini. Animalele atacă de foame, mai ales în cazurile în care elevii ies în pauză să mănânce.  Părinţii copiilor sunt disperaţi şi sunt nevoiţi să vină să-şi ia micuţii direct de pe scările unităţii de învăţământ pentru a-i apăra de atacurile patrupedelor.

,, Au sărit câinii pe ei. Sunt foarte mari (n.r.câinii). Sunt copii de la clasa a II-a. (…) Am făcut demersuri către director scoala branestiautoritățile locale şi nu am primit niciun răspuns, iar apelurile pe care le-am făcut către societatea care strânge câini, către hingheri, m-a refuzat şi mi-a spus că nu poate să vină la chemarea şcolii sau a unui persoane fizice, ci numai la apelul autorității locale, pentru că există o anumită procedură pentru a strânge aceşti câini”, a declarat Violeta Coman, director Şcoala Brăneşti, județul Dâmbovița.

,, Câinii sunt înfometați şi copiii, dacă ies cu sandvişurile în mână afară, director adjunct branestieste normal să sară să le ia mâncarea din mână. Şi eu sunt în calitate de părinte, am copilul aici în şcoală şi chiar a fost alergat de câini şi nu este un copil neastâmpărat”, a declarat directorul adjunct al Şcolii Brăneşti.

,, A fost alegat în curte de câini. Nu s-a luat nicio măsură şi sunt foarte revoltată. Şi nu numai el, şi alți colegi au fost muşcați. Nu e normal ca în curtea şcolii să fie atâția câini. Am făcut cereri peste cereri şi nu s-a făcut nimic şi riscăm să muşte copiii.”( părinte)

,, De frică, venim. Primarul nu face nimic. Problema cu câinii e veche.” (părinte)

,, Câinii muşcă copiii, dar muşcă şi părinții, după ce bagă copiii în clasă. Am nepoții aici. Ȋi apăr.”( bunic)

,, Atacă copiii. Tot timpul sunt în pericol.”( bunică)

Conducerea şcolii a făcut adrese către primăria localităţii pentru rezolvarea situaţiei. Până la acest moment primarul social democrat, Ion Preda, nu a găsit o soluţie de finalizare a gardului. În schimb doreşte un nou mandat de edil şi se apară spunând că atacurile sunt unele politice. După logica sa, ar însemna că  atacurile asupra  copiilor sunt făcute de câini din considerente politice. Lucru care e mai uşor de aruncat în spaţiul public, decât o explicaţie credibilă despre lipsa unui banal gard al unităţii de învăţământ.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”SE_nh-lVkPo”]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro