Braconier sau victimă? Poliţiştii au o variantă despre omul ucis de urs, localnicii alta!

Poliţia crede că omul omorât de urs în acesată dimineaţă ar fi avut legătură cu laţul în care a fost prins animalul. Cu alte cuvinte, acesta era împreună cu alte două persoane la braconaj. Ar fi vrut să omoare ursul prins şi să-l transporte cu o căruţă pentr a-l tranşa în linişte. Metodele folosite de braconieri pentru capturarea animalelor mari sunt extrem de crude. Cel mai adesea acestea sunt imobilizare de capcanele întinse şi ucise cu lovituri în zona capului. În această situaţie, se poate spune că ursul a fost în legitimă apărare.

Varianta oamenilor legii este contrazisă de locanici şi rudele celui mort. Aceştia spun că bărbatul era la fân împreună cu alţi doi. Nimeni, însă, nu a explicat ce făcea atât de aproape de animalul încolţit.

Cert este că ursul rănit este încă liber, iar în această stare ar putea să mai facă victime. În sprijinul autorităţile dâmboviţene au fost chemaţi poliţiştii sibieni şi câinii Centrului Chinologic de aici. Câinii, special antrenaţi, vor trebui să ia urma animalului rănit pentru a putea fi capturat.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro