Braconaj la Pucioasa: Au ucis o căprioară, cu autorizaţia altui vânător

Distribuie:

      Poliţiştii din Dâmboviţa au surprins în flagrant delict patru bărbaţi, în timp ce transportau o căprioară vânată ilegal.

        La data de 15 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Poliţiei Oraşului Pucioasa, din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, au oprit întrafic, pe D.J. 710, între localităţile Pucioasa şi Bezdead, două autoturisme în care se aflau patru bărbaţi, bănuiţi de braconaj cinegetic. În urma controlului, în autoturisme, poliţiştii au descoperit o căprioară, precum şi patru arme de vânătoare. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 34 de ani, a prezentat poliţiştilor o autorizaţie de vânătoare, valabilă pentru ziua respectivă, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana pe numele căreia era întocmită autorizaţia de vânătoare este plecată din ţară.
     Cei patru sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare aregimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat cele patru arme de vânătoare, precum şi cele două autoturisme, în vederea continuării cercetărilor. Căprioara a fost predată reprezentanţilor D.S.V.S.A. Dâmboviţa, pentru efectuarea analizelor de laborator.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro