BILANȚ: Câte infracțiuni și contravenții au constatat polițiștii dâmbovițeni în numai 5 zile

 34 de infracţiuni şi 1262 de contravenţii, constatate de poliţiştii din Dâmboviţa pe parcursul a cinci zile

În perioada 27-31 august a.c., poliţiştii din Dâmboviţa, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăţurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea fluenţei traficului rutier.

La activităţi au participat efective din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, poliţie transporturi, acţiuni speciale, arme, explozivi şi substanţe periculoase.

În urma celor 77 de acţiuni punctuale desfăşurate în această perioadă, poliţiştii au constatat 34 de infracţiuni, dintre care 19 la regimul rutier şi 3 la regimul armelor şi muniţiilor, restul faptelor vizând alte genuri de infracţiuni. Dintre infracţiunile descoperite, 21 au fost constatate în flagrant delict.

Au fost instituite 38 de filtre rutiere, a fost identificat un autoturism care  autovehicule care figura ca fiind sustras şi au fost confiscate 2 arme neletale, , precum şi 6 muniţii.

De asemenea, au fost aplicate 1262 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 287.250 de lei, dintre care 206 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991 a ordinii şi liniştii publice şi 13 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au aplicat 973 de amenzi conform  O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care 474  pentru viteză neregulamentară, 2 pentru consum de alcool şi 2 pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 8.960 de lei, au reţinut 35 permise de conducere, dintre care 8 pentru consum de alcool, 8 pentru viteză şi au retras 38 de certificate de înmatriculare.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro