Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Bănuiți de proxenetism și trafic de minori, arestați preventiv

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a patru bărbaţi bănuiţi de trafic de minori şi complicitate la proxenetism. În urma probatoriului administrat, magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestora.

La data de 03 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa au efectuat cinci percheziţii pe raza localităţilor I.L.Caragiale, Dărmăneşti şi Vlădeni, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de minori şi complicitate la proxenetism.

În fapt, începând cu anul 2013, membrii grupării, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani, alături de alte persoane, ar fi recrutat, transportat şi găzduit patru minore, în scopul exploatării prin practicarea prostituţiei pe DN 72, pe raza localităţilor I.L.Caragiale, Mija şi Dărmăneşti.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că aceştia ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către o tânără de 21 de ani.

Cei în cauză au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori şi complicitate la proxenetism.

La data de 04 iulie a.c., principalii bănuiţi au fost prezentaţi instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi dâmboviţeni.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Citește și: TAXE MAI MARI DE ȘCOLARIZARE LA UNIVERSITATEA VALAHIA

facultatea de drept

Citește și:  PADINA FEST VĂ AȘTEAPTĂ LA CEA DE-A 5-EA EDIȚIE, ÎN PERIOADA 23 – 27 IULIE padina fest festival Consiliul Judetean dambovita (2)

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media