Amenzi de 30.000 de lei, de Florii, de la poliţişti pentru comercianţi!

Distribuie:

În data de 28 aprilie 2013, cu ocazia unei acţiuni organizate pe raza municipiului Târgovişte şi a oraşelor Găeşti şi Răcari, poliţiştii  au verificat 61 de agenţi economici, aplicând 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.250 de lei. Totodată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 5.900 de lei, constând în legume-fructe, cereale, carne şi produse din carne, peşte şi produse din peşte.

În urma controlului efectuat la o societate comercială, poliţiştii au descoperit cantitatea de  80 de kilograme de carne şi produse din carne, în valoare de 900 de lei, neetichetate corespunzător şi care nu avea aplicată marca sanitar-veterinară. Pe numele administratorului societăţii, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fasl şi uz de fals întrucât acesta a prezentat rapoarte de producţie cu priviore la care există suspiciunea caă ar putea fi falsificate.

De asemenea , în cadrul altei societăţi comerciale verificate, poliţiştii au confiscat cantitatea de 305 kilograme de peşte , comercializată fără documente legale de provenienţă. Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, cu suma de 1500 de lei.

 

https://www.youtube.com/watch?v=V56ceHzp-SE&feature=youtu.be

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro