“Ambulanța neagră” îi bântuie, încă, pe dâmbovițeni

De la Ambulanța Neagră care “răpea” copii pentru organe, în anii 2000, psihoza colectivă poate fi, încă, hrănită cu povești asemănătoare, pe care destule persoane sunt înclinate să le creadă.

Recent, o femeie din Dâmbovița a dat alerta pe facebook cu privire la faptul că doi copii ar fi fost găsiți morți pe un câmp dintr-un sat.  Contactat de redacția noastră,  purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița a spus că informația nu se verifică și că nu există un asemenea caz în județ.

Recent, în zona Găești, tot pe facebook, a apărut fotografia unui bărbat  acuzat de răpirea și uciderea unor copii: ”Feriți-vă de acest om, a fost și la noi în sat. Acum două săptămâni, a venit la mine la magazin. Fură și omoară copii, a fost arestat, după cum am auzit și a evadat. Feriți-vă! Nu e de glumă! Avea o privire ciudată și un comportament straniu. Dați share să vadă cât mai multă lume”.  În realitatea bărbatul este doar un cerșetor, originar din Moldova, condamnat în trecut pentru furt. Nici un copil nu a dispărut din zona Găești.

Polițiștii îi sfătuiesc pe oameni să verifice asemenea informații contactând autoritățile.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro