27.000 de ouă, confiscate în Dâmbovița

Polițiștii târgovișteni au depistat în trafic un bărbat în timp transporta ilegal produse alimentare. 27.000 de ouă au fost confiscate, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Astăzi, 13 decembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sprijiniți de efective specializate în investigarea criminalității economice, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu alimente și produse specifice sărbătorilor de iarnă.


Astfel, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din județul Argeș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 27.000 de ouă, fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar bunurile, în valoare de 15.192 de lei, au fost confiscate.

9


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca