OCNIȚA: Polițiștii au prins în flagrant patru vânători care braconaseră un porc misterț

Distribuie:

 

foto: arhiva

Patru persoane bănuite de braconaj cinegetic au fost depistate de polițiștii din Dâmbovița, în urma unei acțiuni organizate ieri. Polițiștii au ridicat patru arme de vânătoare, peste 60 de cartușe și patru trofee de vânat.       

 Ieri, 22 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dâmbovița, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au realizat prinderea în flagrant a patru bărbați bănuiți de braconaj cinegetic.

În sarcina acestora s-a reținut că ar fi organizat o partidă de vânătoare pe fondul cinegetic din Ocnița, în cadrul căreia ar fi împușcat un porc mistreț. Din cercetări, a reieșit că cei în cauză dețineau autorizație de vânătoare colectivă doar pentru păsări.

Ulterior, polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul unuia dintre bărbați, în urma căreia au fost descoperite și indisponibilizate patru trofee de vânat, patru arme de vânătoare, 69 de cartușe, mai multe obiecte folosite pentru tranșarea vânatului, precum și permisele de vânătoare permanentă. Cei în cauză sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro