Un nou premiu pentru Dâmboviţa, câștigat de elevii coregrafei Daniela Rotari

Lumea dansului dâmboviţean a fost îmbogăţită cu un nou rezultat important la nivel naţional. Elevi ai profesoarei coregraf Daniela Rotari de la şcoala de balet şi dans contemporan Happy Dance Academy Târgovişte au reuşit performanţa de a obţine locul I la concursul Marele Premiu al Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti – secţiunea Coregrafie.

Competiţia, ce a avut loc pe 10 iunie, a strâns laolaltă dansatori de la cele mai bune şcoli de profil din România. Pe lângă locul I la dans contemporan – coregrafia “Copilărie furată”, Dâmboviţa a mai obţinut prin elevii îndrumaţi de prof. coregraf Daniela Rotari locul II la dans de caracter cu “Şatra Ţigănească”, locul III la dans de caracter cu dansul rusesc “Kalinka” şi o menţine la hip-hop, cu “Danza Kuduro”.

A fost un concurs cu un grad mare de dificultate, au fost prezente cele mai bune şcoli de balet şi dans din ţară, cu cele mai bune coregrafii, majoritatea cu un palmares de nivel internaţional. Au fost prezenţi şi elevi de la  Liceul de coregrafie “Floria Capsali” din Bucureşti, ceea ce  le-a oferit copiilor posibilitatea să ia contact direct, în culise, în vestiare, în spaţiul de repetiţii, cu elevii care fac balet şi dans de performanţă şi le-a deschis o paletă mult mai largă de opţiuni şi perspective în dans” punctează prof. coregraf Daniela Rotari imporanţa participării la această competiţie.

Cu aceste premii, micii dansatori de la Happy Dance Academy Târgovişte încheie anul competiţional 2015-2016,  un an în care au reuşit rezultate bune la nivel naţional şi internaţional.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro