TROOPER face Rocklaureatul! Un Bacalaureat rock!

Distribuie:

TROOPER anunţă un nou concert în Bucureşti, pe 11 mai în club Fabrica. Evenimentul va fi prima ediţie a Rocklaureatului, o competiţie muzicală despre care aflaţi mai multe chiar de la Coiotu, solistul Trooper: “Rocklaureatul, sau altfel spus bacalaureatul rock, este o chemare adresată tutoror liceenilor din România. Dacă bacalureatul este un fel de examen de maturitate, rocklaureatul este cel de maturitate rock: un examen la care obţii nota maximă dacă ştii să cânţi şi să te distrezi în vechiul spirit rock’n’roll. Dacă iei rocklaureatul ajungi pe scenă, în deschiderea concertului nostru din Fabrica şi ai şansa să ne însoţeşti în următorul turneu.” La Rocklaureat se pot înscrie trupe din toată ţara, singura condiţie de participare fiind aceea ca toţi membri formaţiei să fie elevi de liceu.
Formaţiile clasate pe primele trei poziţii la Rocklaureat, vor urca pe scenă în seara de 11 mai, alături de Trooper. Dintre aceastea una singura va fi aleasa câătigătoarea Rocklaureatului, de către publicul prezent pe 11 mai în club Fabrica. Trupa câştigătoare va cânta în deschiderea tuturor show-urilor din următorul turneu Trooper! Opţiunile vor fi exprimate prin vot secret: la intrare fiecare spectator va primi un bilet prin intermediul căruia îşi va putea exprima opţiunea, o singură dată. Pe parcursul recitalului Trooper se va face numărătoare voturilor, iar la final va fi anunţată trupa câştigătoare a primei ediţii de Rocklaureat.

Linkuri catre profilele tuturor trupelor înscrise vor putea fi găsite pe pagina de internet: Metalhead.ro.

Pentru a participa la Rocklaureat 2012 urmează paşii de mai jos:

1. Crează-ţi profil de trupa pe METALHEAD.ro

2. Urcă pe profil minim două piese (format video sau audio) şi orice alte materiale care crezi că te reprezintp (poze, filmpri, clipuri, versuri etc.) astfel încât să ai o pagină de artist cât mai completă.

3. Termenul limita pentru postarea materialelor este 14 aprilie

4. Trimite un e-mail la [email protected] cu subiectul “Rocklaureat” pentru a anunţa înscrierea ta în concurs oferindu-ne şi URL-ul de pe METALHEAD al trupei tale. De exemplu: www.metalhead.ro/metallica/

Sistemul de jurizare

Juriul METALHEAD va acorda note în sistemul următor –  locul 1 – 12 puncte, locul 2 – 10 puncte, locul 3 – 8 puncte, locul 4 – 6 puncte, locul 5 – 5 puncte, locul 4 – 4 puncte etc…

PUBLICUL are şi el un cuvant de spus: trupele care strâng cele mai multe LIKE-uri pe paginalor de pe METALHEAD în perioada 15 aprilie – 29 aprilie pe profilul lor de pe METALHEAD, intră într-un top şi li se acordă puncte în sistemul menţionat mai sus.

Trupele poziţionate pe primele trei poziţii, prin cumularea celor două clasamente, vor canta în deschiderea concertului Trooper din Club Fabrica (Bucuresti 11 mai). Câstigătorii vor fi anuntaţi în data de 30 aprilie.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro