“Trăiește de nota 10!”, proiect al Clubului IMPACT din Școala Picior de Munte

În februarie, Fundaţia Noi Orizonturi a convocat cluburile IMPACT să ia parte la cea mai mare iniţiativă de dezvoltare sustenabilă a planetei. Astfel, a fost lansată cea de-a  IV-a ediţie a competiţiei de proiecte „Elevi de serviciu în folosul comunităţii” ca parte din proiectul „Vocea mea contează! Tinerii- liderii schimbării în Agenda 2030”. Proiectul are recunoașterea Ministerului Educației Naționale, fiind înscris în CAEN 2019.

Imbatabilii, Clubul IMPACT din satul Picior de Munte, au hotărât să participe la această competiție și au fost printre cele 30 de cluburi IMPACT care au câștigat.  Și-au propus să facă lumea mai bună îndreptându-și proiectele de Service Learning către ameliorarea problemelor legate de: sănătate şi stare de bine -obiectivul 3 din Agenda 2030.

Din 25 martie, până pe 1 Iunie, prin proiectul lor, Trăiește de nota 10!, își propune să îmbunătățească sănătatea fizică, socio-emoțională și starea de bine a copiilor din școală și a tuturor celor din comunitatea școlară și locală, prin:  activități de joc și mișcare la care sunt invitați și părinții să participe- Duminica de mișcare, seminarii de dezvoltare personală cu specialiști de la Asociația Respiro (trainer Ciprian Drăguț) , de la “Ștefan și Chivulescu”, Societate Civilă Profesională de Psihologie și activități dedicate reducerii violenței prin metoda teatru forum, îndrumați de experții de la Centrul Europe Direct Târgoviște- Mândruța Andreescu și Vlăduț Andreescu.

Pe 1 Iunie, Imbatabilii vor sărbători „forţa IMPACT” prin care vor să arate o altă faţă a României, cu tineri în care se poate avea încredere că vor şi pot să facă lumea un loc mai bun. Atunci, de Ziua Internațională a Copilului,  locuitorii din Picior de Munte sunt așteptați să sărbătorească împreună Ziua Naţională IMPACT, iniţiată de Fundația Noi Orizonturi, la unison, toate cele 180 de cluburi din ţară!


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro