TÂRGOVIŞTE: Sindicaliştii din Universitatea Valahia vor să intre în grevă

CNS Cartel Alfa – filiala Dambovita considera ca fiind de neacceptat atidudinea  domnului Rector al Universitatii ,,Valahia” din Targoviste  – Calin Dinu Oros, de a nu plati in luna septembrie 2015, sumele alocate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice,  pentru drepturile salariale castigate in instantele de judecata .

Aceasta atitudine nejustificata, de a nu plati sumele cuvenite salariatilor, arata lipsa de respect si consideratie pentru personalul din Universitatea Valahia Targoviste .

CNS Cartel Alfa – filiala Dambovita considera ca fiind revoltator  modul in care este tratat Presedintele SISDDAN ,,Valahia„  – Ciungu Elena,  care a fost concediat abuziv de trei ori si nici pana in acest moment nu i-au fost achitate integral drepturile salariale .

Aducem la cunostinta faptul ca, desi MECS a alocat o parte din sumele necesare de la bugetul de stat, conducerea Universitatii Valahia refuza sa plateasca atat acesti bani cat si sumele ce trebuiesc acordate din  surse proprii, conform Legii.

Daca in cadrul sedintei de dialog social nu se va solutiona aceasta problema si salariatii nu-si vor primi drepturile salariale in luna septembrie, CNS Cartel Alfa si Federatia Alma Mater, vor participa alaturi de Sindicatul din Invatamantul Superior Didactic, Didactic Auxiliar si Nedidactic ,, Valahia „, la actiunile de protest organizate legal .

Anexam prezentului comunicat scrisoarea de sustinere a Federatiei  Alma Mater.                                                      Presedinte

                                                                                  Nicolae Dragodanescu

alma mater


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro