Reprezentație de teatru forum, la Pucioasa

Democrația participativă este o caracteristică a societății civilizate. Cetățenii Uniunii Europene trebuie să militeze întotdeauna pentru respectarea drepturilor lor, atât de către stat, cât și de către conaționali.

Societatea civilă are un rol important în stimularea spiritului civic, în special în rândul copiilor și tinerilor. Metodele educative pe care le folosesc reprezentanții societății civile sunt nonformale, participative și solicită implicarea participanților. Pentru a stimula spiritul civic al tinerilor, dar și pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Educației Nonformale, trupa de teatru social a Asociației Tineri pentru Europa de Mâine va susține vineri, 9 octombrie, în cadrul proiectului Promotori pentru democrație europeană inițiat de către Biroul de Informare al Parlamentului European în România, o reprezentație de teatru forum cu tema ”Drepturile omului, hărțuire în școală și hărțuire pe Internet”. Piesa, denumită Visul meu e tot ce am!, se va desfășura începând cu ora 14:00 la Colegiul Național “Nicolae Titulescu” din Pucioasa, iar publicul va fi constituit din persoane de vârste diferite, elevi și cadre didactice. Ei se vor putea implica în soluționarea problemei preluată din realitatea zilelor noastre și pusă în scenă de echipa de actori amatori.

Evenimentul este realizat în parteneriat de Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, Colegiul Național Nicolae Titulescu Pucioasa, Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, Biblioteca Orășenească Gh. N. Costescu Pucioasa și Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște.

Mai multe detalii despre proiectul Promotori pentru democrație europeană puteți afla accesând website-ul http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/promotori_democratie.html“. Simpla prezență este suficientă pentru a participa la evenimentul nostru.

Informații suplimentare despre proiect și activitățile care se vor desfășura în cadrul său în Dâmbovița se pot obține de la promotorul local al inițiativei – Cristian Bănulescu – voluntar în cadrul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște și membru al Asociație Tineri pentru Europa de mâine, la numărul de telefon 0728706270 și/sau adresa de e-mail [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro