Reparaţii importante la Colegiul “Ion Ghica” din Târgovişte

Pe lângă igienizarea tuturor spaţiilor şi reparaţii la mobilier, colegiul economic a început noul an şcolar cu mai bune condiţii pentru elevii şi cadrele didactice. “Am reuşit să reabilităm baza de instruire practică a elevilor – zona de bucătărie, cofetărie-patiserie, restaurant-şcoală. Clădirea aceea nu a mai beneficiat de reparaţii din 2005 şi era cazul. De asemenea, am reuşit să asfaltăm curtea şcolii, avem teren de sport. În plus am făcut reparaţii importante şi la corpul principal de clădire”, ne-a explicat prof. Suzana Ilie, directorul instituţiei.

teren-economic

„Vrem să facem din ea o bijuterie, aşa cum merită să fie”

Costul lucrărilor a fost susţinut în principal de Primăria Municipiului Târgovişte. Conducerea liceului speră însă la sprijin din partea autorităţilor pentru reabilitare totală. „Am solicitat primăriei să ne cuprindă pe proiectul integrat, pentru reabilitare totală. Clădirea colegiului este construită în 1924, nu a fost niciodată reabilitată şi are nevoie. Vrem să facem din ea o bijuterie, aşa cum merită să fie”, a mai spus prof. Suzana Ilie.

Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte este una dintre cele mai performante instituţii de învăţământ dâmboviţene, atât în ceea ce priveşte rezultatele elevilor, cât şi din perspectiva proiectelor educative desfăşurate.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro