Profesori din Turcia învață la Colegiul Economic despre educația incluzivă

Colegiul Economic Ion Ghica Târgoviște va fi pentru aproape o lună de zile gazda unor profesori de la licee vocaționale din Turcia, în cadrul unui proiect Erasmus, în care liceul târgoviştean este partener, ce va oferi programe de educație incluzivă și alte aspecte ale învățământului profesional și tehnic din cele două țări.

Prima serie de profesori turci va sta în Târgoviște în perioada 21-30 martie 2016, iar a doua serie de profesori va sosi în perioada 4-15 aprilie.

Programul celor două săptămâni este unul dens. Cuprinde activități de formare, dar și vizite în școala noastră și în alte școli din Târgoviște: Școala Tudor Vladimirescu, Școala Mihai Viteazul, Școala Matei Basarav, Școala Profesor Paul Bănică și Școala Specială, acolo unde vor asista la activități pe educație incluzivă. Vor realiza vizite și la instituții din Târgoviște: Inspectoratul Școlar, CCD, CJRAE, la câteva centre de asistență socială și la sediul unor asociații care desfășoară activități de economie socială cu persoane cu dizabilități (REACT)-prof.Suzana Ilie, director Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgoviște

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro