Profesori din mai multe țări au învățat la Școala Gimnazială “Vlad Țepeș” Vulcana de Sus cum să utilizeze resursele TIC

Distribuie:

Școala Gimnazială “Vlad Țepeș”  Vulcana de Sus a bifat o nouă activitate educațională de succes în perioada 4-8 aprilie. Este vorba despre o activitate în cadrul proiectului  Erasmus ” BRIDGING PLAY, LEARNING AND TECHNOLOGY IN CHILDHOOD EDUCATION”, în cadrul căruia 12 cadre didactice din institutii de învățământ din Latvia, Itaia și Turcia, alături de alți 10 profesori pentru învățământul primar din școala gazdă au  fost beneficiarii unui seminar cu privire la metodele de a utiliza dispozitivele mobile și table interactive în procesul de învățâmânt, metode și tehnici de dezvoltare a materialului TIC combinate cu tehnici de joc.
În cadrul seminarului s-au testat deja materialele inițiale elaborate de participanți. În cazul școlii de la Vulcana, lecțiile au fost susținute de cadrele didactice Emilia Ioana Șerban, Elena Mitrescu și Valeria Nemuț.   Partea teoretică a debutat cu modulul-   TIC în educație- Cum să utilizezi cât mai ușor calculatorul în activitate fără a avea prea multe cunoștinte în domeniu, susținut de Gabriel Milea  iar partea practică a fost susținută de profesorul de informatică Ionel Cârnaru.

 Au urmat două module extreme de importante atît prin valoarea lor cât și prin  valoarea trainerilor care au suținut seminarul: inspector școlar general prof. Sorin ION și profesor Crenguța Alexe, autor de manuale.

           Partenerii de proiect au fost extrem de încântați de seminarul pe care l-au apreciat într-un mod pozitiv, de toate  activitățile la care au participat- vizitarea Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu , Târgoviște, programul artistic oferit de elevii școlii, vizite la diferite obiective culturale românești.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro