Peste 2000 de elevi dâmbovițeni au solicitat guvernamentală Bursa “Bani de liceu”

2129 de elevi dâmbovițeni  au solicitat bursa Bani de liceu anul acesta. Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar Mihaela Anton, mâine, 23 octombrie, este ultima zi de realizare a anchetei sociale, urmând ca pe 28 octombrie să fie publicată lista beneficiarilor.

Eventualele contestații se depun în perioada 28 ocombrie – 2 noembrie, iar lista finală va fi publicată pe 6 noiembrie.

Anul acesta, cele mai multe dosare de bursă s-au depus la Liceul Tehnologic Goga Ionescu Titu (203), Liceul Tehnologic Voievodul Mircea Târgoviște (162), Colegiul Economic Târgoviște (125), Liceul Tehnologic Iordache Golescu Găești (123), Liceul I.C. Vissarion Titu (106) și Liceul Tehnologic C. Brâncoveanu Târgoviște (100).

Anul trecut, 2443  de elevi dâmboviţeni au primit bursa guvernamentală “Bani de liceu”.

Programul naţional de protecţie socială „Bani de liceu” este destinat elevilor care se află în întreţinerea familiilor al căror venit brut pe membru de familie, realizat în ultimele 3 luni anterioare depunerii dosarului este de maxim 150 lei RON, precum şi elevilor care beneficiază de o măsură de protecţie ori aflaţi sub tutelă sau curatelă în cazul respectării condiţiei de venit precizate.

Acest ajutor financiar se sistează însă dacă elevul absentează nejustificat minimum 20 de ore, la diferite discipline de învăţământ, a fost eliminat de la cursuri pe o perioadă de 3-5 zile, a obţinut sub nota 7 la purtare, nu mai frecventează cursurile unităţii de învăţământ sau a fost exmatriculat.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro