O nouă selecție de voluntari la EUROPE DIRECT Târgoviște

Voluntariatul este un mod de viață pentru unii. Centrul EUROPE DIRECT  Târgoviște este instituție cu vastă experiență cu voluntarii. Ca în fiecare an și în 2017 centrul a organizat o nouă selecție de voluntari, prilej care marchează și startul pentru un nou an de activități.

Evenimentul a avut loc în data de 31.01.2017 la ora 14:30 în sala de conferințe a Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița.

Cetățeni de toate vârstele au participat la această selecție făcută special pentru reînnoirea  echipei,  prezentarea planului de activități pentru 2016, a obiectivelor, a misiunii și finanțatorilor Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.

Evenimentul a fost o ocazie pentru participanți ca să descopere un al mod de viață, despre cum pot scăpa de așa zisele emoții, care sunt constructive și creative. După ce sau prezentat și am aflat ce pasiune sau calității au fiecare în parte, cei prezenți au fost rugați să își prezinte motivația de a deveni voluntari.

În cadrul activități persoanele prezente au urmărit un filmuleț scurt, care le arată câteva imagini de la activitățile realizate de voluntarii centrului. După care au fost prezentate obiectivele, misiunea, finanțatorii și planul de activități al Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște pentru anul 2017.

La finalul activității au completat fișele de voluntariat și au discutat despre viitorul lor ca voluntari în cadrul centrului.

Rezultatele vor fi publicate pe pagina oficiala de facebook  a centrului, iar cei selectați vor fi chemați pentru a semna contractele de voluntariat și fișele de post.

Nu uitați a fi voluntar înseamnă a fi un om mai bun care dorește să se implice pentru a învăța și a schimba ceva în viața lui de zi cu zi și a celor de lângă ei.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]vitei.ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro