Ministrul Educației, Remus Pricopie, vizită de lucru în Dâmbovița (FOTO)

Distribuie:

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a fost ieri prezent, din nou, în județul Dâmbovița, în mai multe localități.

La Târgoviște, ministrul a participat la o dezbatere, alături de conducerea IȘJ Dâmbovița și președintele CJD, Adrian Țuțuianu, cu directorii liceelor din județ și agenți economici. Dezbaterea a avut ca temă corelarea planului de școlarizare în liceele profesionale, cu cererea existentă de pe piața muncii, care se confruntă cu lipsa forței de muncă calificate.

Ministrul a mers apoi la Găești, unde s-a întâlnit, alături de primar, președintele CJD și inspectorul școlar general, cu profesorii din Titu și Găești, pentru a discuta despre problemele existente în învățământ și a oferit răspunsuri la întrebările acestora.

Pricopie a continuat vizita de lucru la Băleni și Gura Șuții, în prima localitate pentru a inaugura o grădiniță, iar în cea de a doua o școală, ambele modernizate recent.

La Băleni (foto 6,9 ), grădiniță cu personalitate juridică din județ, ce găzduiește cel mai mare număr de preșcolari, a fost reabilitată și modernizată cu 130.000 de lei, bani de la bugetul local, iar la Gura Șuții (foto 10, 11 ) Școala cu clasele I-VIII a fost modernizată pe POR cu 729,6 mii lei.

La ambele inaugurări a fost prezent, alături de ministrul Pricopie, președintele CJD, Adrian Țuțuianu, și inspectorul școlar general Luminița Preda, iar la inaugurarea de la Gura Șuții s-au alăturat senatorul Leonardo Badea și deputatul Ionuț Săvoiu.

PRICOPIEISJ_600x400

pricopieisj2_600x400

gaesti (1)

baleni (3)

baleni (1)   copii 2_600x400 copii_600x400  gradinitabaleni

gura sutii (2) gura sutii (1)

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro