Mâine, studenți și elevi de la jurnalism lansează Revista Corpul M

Distribuie:

Mâine, 5 decembrie începând cu ora 14.00, studenții Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, specializarea Jurnalism și elevi participanți la Atelierul de Jurnalism îi invită pe toți cei interesați la lansarea revistei Corpul M. Atelier Jurnalistic, ce va avea loc la Biblioteca Universității de la 1 Mai.

„Revista reprezintă punerea în practică a activității studenților, împreună cu câțiva elevi pasionați de jurnalism, care vor să iasă pe piață cu o revistă în care își antrenează abilitățile unui adevărat jurnalist. Încercăm să arătăm cum se face jurnalismul, deoarece vedem astăzi că această meserie se deteriorează de la o zi la alta, astfel încât mulți studenți, elevi și public larg sunt din ce în ce mai dezamăgiți de modul în care se face jurnalism. Studenții și elevii sunt primii care doresc să pună efectiv în practică ceea ce se învață într-o facultate de jurnalism.”, a mărturisit Lect.univ.dr. Pompiliu Alexandru, unul dintre coordonatorii revistei.

Jurnalistul Alexandra Damian, coordonatorul pe partea practică a revistei a vorbit pentru Gazeta Dâmboviței despre elevii care participă la revistă „Sunt elevi din majoritatea liceelor târgoviștene care vor să urmeze o facultate de profil și o carieră în domeniu și cărora le dezvăluim secretele profesiei. Elevii sunt curioși și incitați. Unii dintre ei, știind că vor să urmeze acest drum și pe parcurs descoperind ce presupune o meserie de jurnalist, sunt atrași și mai mult de această lume.”

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Mâine, studenți și elevi de la jurnalism lansează Revista Corpul M

 • 4 decembrie 2014 at 16:38
  Permalink

  str Lt Stancu Ion, nr 35..este strada cu magazinul kaufland..tot inainte, dupa ce treceti de piata 1 mai sunt corpurile universitatii. Acolo gasiti si biblioteca.

  Reply
 • 4 decembrie 2014 at 15:01
  Permalink

  Unde se află biblioteca respectivă? Vreau și eu adresa, mulțumesc!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro