“Lider European”, concursul cu premii de sute de euro pentru elevi și excursii la Bruxelles, pentru profesori

 

Concursul “Lider European“ îi așteaptă pe liceenii și cadrele didactice din toată țara să se înscrie în competiția din acest an.

Concursul “Lider European“ este dezvoltat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România  în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale  are rolul de a dezvolta abilităţile elevilor de leadership şi de a le pune în valoare în contextul unor activităţi legate de valorile şi temele europene.

Toți pașii care trebuie urmați pentru înscrierea portofoliilor în concurs se regăsesc pe portalul web : www.europacasanoastra.ro, iar premiile nu sunt deloc de neglijat.

Elevii care vor realiza cele mai bune proiecte vor primi premii în bani: 700 euro pentru locul I, 500 euro locul II și 300 euro locul III, 100 euro pentru cele 5 mențiuni. Profesorii coordonatori ai celor mai reușite 25 de proiecte vor câștiga o excursie la Bruxelles la Comisia Europeană.

Premierea câştigătorilor programului “Lider European” se va face în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România în luna noiembrie/decembrie.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro