Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

Liceul Teoretic “Petru Cercel “Târgovişte vă aşteaptă pe 28 noiembrie la Balul Bobocilor. Iată-i pe concurenţi:

Joi, 28 noiembrie, de la ora 18.00, elevii Liceului Teoretic Petru Cercel Târgovişte vă aşteaptă la Balul Bobocilor. Evenimentul va avea loc la Clubul Studenţilor.

„Balul Bobocilor este o manifestare de tradiţie pentru liceul nostru. Chiar dacă anul şcolar trecut ea a fost întreruptă, din motive absolut obiective: am funcţionat în clădirea Liceului Teoretic Ion Heliade Rădulescu, din cauza lucrărilor de reabilitare şi extindere a clădirii din str. Parvan Popescu, ne bucurăm s-o reluam şi să ne mândrim cu noua generaţie de boboci ai unităţii noastre şcolare, care, aşa cum îmi place mie să spun, parafrazând un film celebru, sunt ”cei mai… şi cei mai…”
De asemenea, după o întrerupere de mai bine de 5 ani, mă reîntorc şi la organizarea acestei activităţi, de data asta în calitate de consilier educativ, şi sper să reuşim să facem un spectacol atractiv şi diversificat, asa cum am încercat şi, spun unii, am şi reuşit în anii anteriori. Tema balului de anul acesta este VIAŢA CA UN SPECTACOL DE CABARET şi bobocii vor susţine, pe lângă obişnuitele probe în balurile de boboci, şi momente artistice deosebite, îmbinând, aşa cum este deja o regulă nescrisă la Petru Cercel, tradiţionalul cu modernul, pentru a satisface toate gusturile.
În spectacol vor evolua elevi ai liceului din clasele mai mari, dar şi câţiva invitaţi surpriză, ce vor bucura publicul din incinta sălii Casei Tineretului, care va fi, ca de obicei, o gazdă primitoare pentru noi”, spune Camelia Lep[dat, profesor coordonator.

S-au înscris în competiţie, pentru titlurile de miss şi mister, 7 perechi de boboci şi boboace. Gazeta Dâmboviţei vi-i prezintă, într-o ordine aleatorie:

 

 

Perechea nr. 1: Elena Eliza Sofia şi Mircea Luca

Elena participă la bal pentru că vrea să îşi facă mai mulţi prieteni . Tânăra spune despre ea că este o fire sensibilă, rebelă, neascultătoare, uneori, şi sensibilă.

Hobby-urile sale sunt dansul şi sportul.

Tânăra, originară din Doiceşti,  a pregătit un dans pentru proba de aptitudini

Mircea spune că s-a înscris la bal pentru că este  o amintire frumoasă din viaţa unui liceean şi vrea să transmită publicului o stare pozitivă.

Despre el, Mircea spune că este “o fire energică, care vrea ca lucrurile să-i iasă bine, perseverant, modest şi vorbesc mult“.

Hobby-urile sale sunt tenisul de masă, calculatorul şi înnotul, iar pe viitor vrea să intre la Academia de Poliţie.

Pentru proba de aptitudini, Mircea a pregătit o scenă de teatru.

Pentru colegii lui, tânărul are mesajul  “Cel mai bun să câştige“.

sofia elena

Perechea nr. 2: Simona Coman şi Mihai Dragoş Stoenescu

Simona participă la bal pentru că este un moment unic în liceu.

Despre ea, tânăra spune că este sociabilă, emotivă, prietenoasă, sensibilă, rebelă.

Hobby-urile sale sunt călătoriile, sportul, dansurile, şi pictura, iar după absolvirea liceului, vrea să urmeze Academia de Poliţie.

Pentru proba de aptitudini, Simona a pregătit un dans, hip-hop.

Mesajul ei pentru colegii din concurs este “Cel mai bun să câştige! “.

Dragoş spune că balul este o activitate aparte faţă de cele obişnuite, cu care se vor întâlni zilnic şi să câştige. “Nu o să mă ascund după aparenţe, să zic că am venit să mă distrez. Am venit să câştig“.

Despre el, tânărul, originar din Teiş, spune “sunt un băiat simplu, prietenos, sociabil, băiatul care nu o să creeze probleme şi îmi place să vorbesc mult“. Pentru proba de aptitudini, Dragoş a pregătit două piese de teatru.

simona coman

Perechea nr. 3: Maria Alexandra Mihai şi Georgian Alexandru Simion

Maria participă la bal pentru că vrea să rămână cu amintiri plăcute, să-şi facă mai mulţi prieteni şi să-şi demonstreze că poate să-şi depăşească timiditatea.

Despre ea, Maria spune că este timidă, vorbăreaţă, sensibilă, perseverentă, foarte prietenoasă  şi îi place ca toate lucrurile să iasă aşa cum vrea ea.

Tânăra, originară din Văcăreşti, vrea să urmeze Facultatea de Medicină.

La proba de aptitudini, Maria a pregătit un colaj  de dansuri.

Pentru colegii ei, Maria are mesajul “Baftă tuturor şi cel mai bun să câştige! “.

Georgian s-a înscris la bal pentru că vrea să rămână cu o amintire plăcută. Tânărul spune că este timid şi prietenos.

Hobby-urile sale sunt fotbalul şi handbalul.

Tânărul, originar din Băleni,  a pregătit pentru proba de aptitudni

Colegilor săi le transmite mesajul “Cel mai bun să câştige! “.

maria mihai

Perechea nr. 4: Sorina Georgiana Georgescu şi Ovidiu Iosif Alexandru

Sorina participă la bal pentru că este o ocazie unică şi primul an de liceu este cel mai frumos.

Pentru proba de aptitudini, Sorina a pregătit o melodie.

De altfel, pasiunile tinerei sunt muzica şi dansul. Sorina, originară din Gorgota, spune că este o fire sociabilă, sensibilă, plină de energie şi spune că a învăţat deja să-şi dea seama ce fel de persoană este cineva doar dintr-o privire.

Colegilor din concurs, Sorina le transmite doar atât “Multă grijă şi baftă tuturor! “

Ovidiu s-a înscris la bal, plecând de la principiul că se întâmplă o singură data în viaţă şi pentru a încerca ceva nou.

Despre el, elevul , originar din Lazuri, spune că este “de treabă, sociabil şi un băiat ok“.

Lui Ovidiu îi place să se joace, dar îi plac şi sporturile.

Pentru proba de aptitudini , tânărul a pregătit un număr de iluzionism.

Colegilor din concurs, le doreşte să aibă multă baftă şi să iasă totul cât mai bine.

georgescu georgiana

Perechea nr. 5: Diana Cazacu şi Remus Joiţa

Diana s-a înscris la Bal pentru că vrea să strângă momente frumoase din liceu şi să simtă emoţia de a fi pe scenă.

Despre ea,  Diana spune că este sensibilă, optimist, dar şi foarte încăpăţânată. Dianei îi place să vizioneze filme, să petreacă timpul cu fratele său, să cânte, să danseze, să joace teatru. De altfel, şi pentru proba de aptitudini a pregătit o piesă de teatru.

Tânăra, originară din Râncaciov, are şi un sfapt pentru colegii săi din concurs: “Fără emoţii şi să profite de moment”.

Remus spune că participă la bal pentru că este o activitate frumoasă, din care vor rămâne cu amintiri placate. Despre el, Remus spune că este o fire sociabilă, veselă, care zâmbeşte întotdeauna şi foarte prietenos.

Hobby-urile sale sunt fotbalul şi calculatorul.

Tânărul, originar din Târgovişte, a pregătit pentru proba de aptitudini un moment de pantomime.

Mesajul lui pentru colegi este ”Multă baftă! ”

cazacu diana

Perechea nr. 6: Elena Mosang şi Alexandru Niţescu

Elena s-a înscris la bal pentru a cunoaşte oameni noi şi pentru distracţie, dar şi pentru că, în ciuda faptului că necesită multă muncă, acest eveniment le va lăsa multe amintiri frumoase.

Elena, originară din Târgovişte,  spune despre ea că este o fire sociabilă, timidă, zăpăcită, negativistă, care se schimbă de pe o zi pe alta.

Pasiunile sale sunt muzica şi dansul, căruia îi dedică o parte din timp de opt ani de zile şi face parte din grupa de performanţă de la Palatul Copiilor.

La proba de aptitudini, Elena va valsa alături de partenerul ei din concurs.

Mesajul tinerei pentru colegii săi este ”Fie ca cel mai bun să câştige! ”

 

Alexandru participă la bal pentru că este o experienţă nouă şi vrea să cunoască persoane noi.

Despre el, tânărul, originar din Târgovişte, spune că este ”puţin timid, glumeţ, sensibil uneori şi îmi place să îmi fac prieteni”.

Pasiunile sale sunt dansul, fotbalul şi jocurile pe calculator.

Pentru proba de aptitudini, Alexandru a pregătit un dans.

Contracandidaţilor din concurs, tânărul le urează multă baftă.

mosang elena

 

 

 

Perechea nr. 7: Alice Evelina Avram şi Valeriu Rada

Evelina spune că vrea să participe la Bal, pentru că acest lucru îl poţi face o singură dată în viaţă şi nu vrea să îl rateze. ”Eu sunt o fire mai restrasă şi vreau să ies şi eu în evidenţă, să arăt că şi eu exist în liceul acesta şi în lumea aceasta”, spune tânăra.

Evelina se descrie astfel: ”o persoană foarte sensibilă. Mă afectează foarte mult părerea oamenilor şi pun mare preţ pe ce spun ei, deşi ştiu că nu este bine. Îmi face rău, dar nu mă pot schimba. Îmi plac foarte mult animalele, sunt ambiţioasă şi, dacă vreau ceva, ajung unde îmi propun”.

De asemenea, eleva, originară din Pierşinari, spune că ar vrea să intre la Facultatea de Psihologie după finalizarea liceului, pentru că îi place foarte mult să vorbească cu oamenii, să îi asculte, să dea sfaturi.

Pentru proba de aptitudini, eleva a pregătit o scenetă ”Astă seară, dansăm în familie”, pe care o să o realizeze cu unul dintre participanţii la ba, ”foarte bun actor”, aşa cum îl descrie Evelina.

Chiar dacă nu va convinge juriul să o desemneze miss, Evelina spune că ”ideea nu este să câştigi, ci să te simţi bine, în largul tău”. Tânăra spune că pentru ea este important faptul că a trecut de preselecţii.

Aceasta are şi un mesaj pentru colegii din concurs: ”Le doresc multă baftă şi să nu aibă emoţii şi, cum a zis şi colega mea, cel mai bun să câştige! ”.

Valeriu spune că s-a înscris la Balul Bobocilor pentru că vreaa să le arate colegilor şi profesorilor săi cât este de talentat.

Despre el, tânărul, originar din Târgovişte, spune: “sunt o fire mai emotivă, sociabilă, îmi place foarte mult sportul, să ascult muzică şi să cânt la chitară”.

Pentru proba de aptitudini, elevul va cânta la chitară.

După absolvirea liceului, Valeriu vrea să intre la Facultatea de Politehnică, pe care a absolvit-o şi fratele lui şi le consideră una dintre cele mai bune din ţară.

Bobocul are şi un mesaj pentru contracandidaţii săi din concurs:”Multă baftă! ”

alice

 

 

 

 

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media