Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

La Târgovişte se va desfăşura prima şcoală de vară pentru studii baltice şi nordice din ţară

Asociaţia Română pentru Studii Baltice şi Nordice (ARSBN), cu sediul în Târgovişte, va desfăşura, în perioada 30 iulie – 13 august 2012, alături de partenerii săi, proiectul „Lumini nordice: şcoala de vară de studii baltice şi nordice”, aprobat recent de către Administraţia Fondului Cultural Naţional. „El se adresează unui număr de 30 de elevi şi 20 de studenţi din România, dintre care 15 din grupuri vulnerabile. Este prima astfel de şcoală de vară de la noi din ţară şi noi dorim să le oferim participanţilor posibilitatea să aleagă din mai multe limbi străine. Se vor ţine de asemena cursuri de istorie şi civilizaţie. Cursurile se finalizează cu diplomă”, a explicat conf. univ. dr. Silviu Miloiu, preşedintele ARSBN. Organizatorii asigură cazare, masă şi transport pentru cursanţi. “Cursurile sunt  gratuite şi încercăm să oferim cât mai multe facilităţi în baza bugetului pe care îl avem”, a adăugat Silviu Miloiu.

Detalii despre cum puteţi aplica la şcoala de vară pentru studii baltice şi nordice vor fi afişate de organizatori pe 16 martie atât pe site-ul asociaţiei, cât şi pe facebook.

Detalii despre cum puteţi aplica la şcoala de vară pentru studii baltice şi nordice vor fi afişate de organizatori pe 16 martie atât pe site-ul asociaţiei, cât şi pe facebook. Revenim cu informaţii.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]itei.ro
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media