ISJ Dâmbovița, la finalul examenelor: “Elevii s-au comportat exemplar în respectarea regulilor speciale”

Inspectoratul Școlar Dâmbovița i-a felicitat pe elevii și profesori pentru comportamentul și mobilizarea la primele examene care s-au desfășurat sub amenințarea coronavirusului. În Dâmbovița, nici un elev nu a avut temperatura peste 37,3, așa că toți cei prezenți au putut susține examenele. Au primit măști, iar în școli s-au luat măsurile de distanțare fizică și de dezinfecție.

“Am încheiat, din punct de vedere organizatoric, cele două mari “probe de foc” ale sfârșitului de an școlar: Evaluarea Națională și Bacalaureatul.

La prima deja rezultatele provizorii sunt mulțumitoare, la cea de-a doua le așteptăm, cu emoție, alături de elevi, părinți și profesori.

Se impun câteva concluzii de etapă:

  1. Elevii s-au comportat exemplar în ceea ce privește respectarea regulilor speciale. Temerile multora, poate justificate, nu s-au confirmat. Îi felicităm, deocamdată pentru asta. Pentru rezultate, să le vedem mai întâi.
  2. Profesorii s-au mobilizat extraordinar. Peste 3000 de cadre didactice au fost implicate în diversele etape ale examenelor, uneori până la miezul nopții. Le mulțumim mult pentru tot!

Ne mai așteaptă câteva evenimente importante în această vară, dar nu ne îndoim că împreună vom trece cu bine peste ele. ” a transmis echipa ISJ Dâmbovița.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro