Între 1 și 25 iulie se desfășoară Școala de vară la Doicești

Biblioteca „Nicolae Neagu”Doicesti în parteneriat cu Primaria și Consiliul Local Doicesști, Biblioteca I.H.Radulescu Targoviste, Centrul „Europe Direct” Targoviste, Școala generala cls. I-VIII Doicesti ,Grădinița Nr.2 Doicesti organizează „Scoala de Vara – O altfel de vacanta”, proiect care se află la a VI-a editie și care s-a bucurat de un mare succes în edițile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ –O ALTFEL DE VACANTA “ se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere , o …ALTFEL de şcoală, un loc în care să predomine creativitatea şi armonia. Este locul potrivit pentru a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor, creativităţii, imaginaţiei etc. Mai mult, la Şcoala de vară, copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se , se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive, creative şi recreative. În atelierele Şcolii de vară, participanţii vor descoperi CUVINTELE VRĂJITE, MAGIA MUZICII SI A DANSULUI , STIINTA SI CUNOASTEREA  alături de jocuri în aer liber. Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice si tineri voluntari  înarmati cu experienţă, profesionalism, entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă, plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului.

 În perioada 1 iulie -25 iulie, de marti până vineri, de la orele 10.30 – 14.00, copiii vor participa la activităţile din cadrul  urmatoarelor  ateliere:  Cuvinte Vrăjite (lectură si scriere creativă);  ,; Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură , Desen ,Artă decorativa, modelaj,etc.; Magia Muzicii si a dansului; Ne jucam,lucruri noi invatam (activitati si jocuri distractive).

La acest proiect sunt înscriși un număr de 87 de copii cu vârsta cuprinsa între 4 si 14 ani. Activitatile se vor desfășura in Sala Casei de Cultura  din localitate, care va fi amenajata special in acest scop.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro