Gata cu înscrierile la Universitatea Valahia! Citeşte aici câte locuri au mai rămas libere:

La sfârşitul săptămânii trecute, s-au finalizat înscrierile la Universitatea Valahia din Târgovişte. Potrivit informaţiilor oferite de conf. dr. ing. Cezarina Necula, secretar în Comisia centrală de admitere a Universităţii Valahia din Târgovişte, toate cele 900 de locuri bugetate au fost ocupate, rămânând libere 652 din cele 1000 de locuri cu taxă, şi 273 de locuri pentru învăţământul la distanţă. O surpriză plăcută a fost ocuparea tuturor locurilor bugetate şi la domeniul de licenţă matematică-informatică unde, în ultimii ani absolvenţii de liceu nu prea se înghesuiau. De asemenea, din cele 18 locuri disponibile pentru absolvenţii de origine romă, au fost ocupate 4, la specializările Economia comerţului, Drept, Administraţie Publică şi Pedagogie Muzicală. Au mai rămas libere şi 7 locuri din cele 10 oferite absolvenţilor din Republica Moldova, care au susţinut bacalaureatul în România.  

Primii admişi la cu taxă au şanse să treacă la fără taxă

În perioada 3-31 august, zilnic, între orele 08.00-16.00, viitorii studenţi sunt aşteptaţi să-şi încheie contractele de studii la secretariatele facultăţilor unde s-au înscris, în caz contrar aceştia riscând să piardă locurile ocupate. În plus, candidaţii care s-au situat pe listă imediat sub linie, la studii cu taxă, sunt sfătuiţi să îşi încheie contractile, pentru că au şanse mari să treacă la fără taxă, deoarece există şansa ca o parte dintre studenţii admişi în regim fără taxă să-şi retragă dosarele, iar locurile rămase libere pentru sesiunea din toamnă sunt ocupate de candidaţii următori, cu condiţia ca aceştia să aibă contractile de studii încheiate. Pe 5 septembrie încep înscrierile pentru ce-a de-a doua sesiune, unde sunt aşteptaţi cei care nu au reuşit să se înscrie în prima sesiune.

 

Citeşte şi https://www.gazetadambovitei.ro/educatie/322-universitate/4276–admiterea-pe-baz-de-dosare-pentru-master-la-universitatea-valahia-inlocuit-cu-eseuri-interviuri-i-teste-gril-


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro