(FOTO) Copiii de la Grădinița Nr.1 Târgoviște, pompieri pentru o oră, la GeoSting

Firma GeoSting SRL Târgoviște a fost astăzi gazda copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Târgoviște, care au vrut să vadă, în săptămâna de școală “Să știi mai multe, să fii mai bun!”, ce înseamnă munca de pompier și care sunt instrumentele cu care pompierii salvează vieți omenești.
Grupa mare “Inimoșii”, de la Grădinița Nr.1 s-a bucurat de momente unice la sediul firmei GeoSting, unde au văzut și au stat de vorbă cu pompieri, au văzut cum se lucrează cu un stingător de incendiu, au urcat într-o mașină de pompieri, au vizitat sediul firmei și au vizionat filmulețe despre ce înseamnă munca de pompier și ce trebuie să facă în caz de cutremur.
Pentru că activitatea pompierilor și mașinile de pompieri sunt întotdeauna fascinante pentru copii, micuții au apreciat foarte mult ceea ce au văzut și li s-a spus și au fost atenți pe tot parcursul activității.
Le-au fost ghizi copiilor și cadrelor didactice care i-au însoțit directorul GeoSting SRL, Nicolae Roman, și Roxana Mosor, care le-au răspuns copiilor la întrebări și le-au explicat cât de importantă este munca unui pompier.

geosting (2) geosting (3) geosting (5) geosting (6) geosting (7) geosting (8) geosting (9) geosting (10) geosting (11) geosting (12) geosting (13) geosting (15) geosting (16)

Centru Medical Valeriana Revelion Rodiv Gaesti


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro