Firmele din Târgovişte, solicitate să sprijine micii antreprenori de la Economic

Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgovişte, Partener 1 în cadrul proiectului POSDRU “Învață cu noi să devii antreprenor!”, cofinanțat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, invită agenții economici din județul Dâmbovița să susțină activitatea celor 100 de elevi implicați în activitatea celor 10 firme de exercițiu nou înființate în acest proiect. Pe baza unui acordul de parteneriat, încheiat între Colegiul Economic “Ion Ghica” și firma reală, societate comercială din orașul Târgoviște, se creează cadrul formal de ancorare a firmei de exercițiu în mediul real de afacere.

Activitățile comune vor fi de tipul: • Vizite de documentare. • Expertiză de specialitate. • Promovare la nivel local/regional.

Avantajele implicării firmei reale în activitatea firmelor de exerciţiu sunt multiple: • formarea viitorilor potențialilor angajați, actuali elevi cu activitate în firmele de exercițiu, în spiritul propriei culturi organizaționale; • reclama gratuită, pe plan local/regional/naţional cu ocazia evenimentelor în care este implicat Colegiul Economic “Ion Ghica”; • stabilirea de parteneriate de durată pentru oricare alte domenii.

Termenul limită de depunere a intenţiei de colaborare este 28.03.2015. Persoană de contact: prof. Georgescu Roxana Email:[email protected], Tel:0724261967

Foto arhivă: Târg firme de exerciţiu, Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgovişte, aprilie 2013


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Firmele din Târgovişte, solicitate să sprijine micii antreprenori de la Economic

  • 24 martie 2015 at 16:40
    Permalink

    Repere romanesti post-decembriste:calitate mica-spaga mare!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro