Felicitări din hârtie, marca React, realizate de elevi târgovișteni

 

 

In cadrul acestui atelier, 27de elevi  de la Colegiul National „Constantin Carabella” din Targoviste au confectionat 25 de felicitari si 3 ornamente din hartie reciclata avand ca tema Sarbatorile de iarna. Participantii au fost informati cu privire la impactul pe care il pot avea asupra mediului adoptand un comportament responsabil si au avut posibilitatea de a fi creativi si de a da nastere unor obiecte unice. Felicitarile vor fi oferite persoanelor dragi cu ocazia Sarbatorilor de iarna.

 

Workshop-ul de hartie reciclata face parte dintr-o campanie de promovare a colectarii selective a maculaturii si a utilizarii obiectelor realizate din hartie reciclata. Astfel, in cadrul a patru din cele sase intreprinderi sociale infiintate de catre Asociatia React prin proiectul “Dezvoltarea Economiei Sociale prin Infiintarea si Dezvoltarea de Intreprinderi Sociale”, proiect cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN (contract nr. POSDRU /84/6.1 /S/ 50269) prin programul operational sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni! Axa prioritara 6 – Promovarea Incluziunii Sociale, urmeaza a se desfasura activitati de reciclare si producere de obiecte din hartie reciclata.

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala, creata in 2006 pentru a veni in sprijinul actorilor societatii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact in comunitatile vizate. Organizatia activeaza in trei domenii: sanatate publica, educatie si integrare sociala, are 5 sucursale in care lucreaza mai mult de 30 de angajati si peste 200 de voluntari. Pana in prezent, Asociatia React a obtinut 9 premii de excelenta – nationale si internationale si a contribuit la salvarea a mai mult de 120.000 de vieti omenesti. www.asociatiareact.ro.

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro