Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

EUROPE DIRECT Târgovişte, activități și în septembrie

Echipa Europe Direct Târgoviște este activă și în luna septembrie, lună în care au fost pregătite o serie de activități adresate cetățenilor județului.

2 – 7 septembrie – Participarea membrilor echipei EUROPE DIRECT Târgovişte la instruirea cu tema Strategii de comunicare eficientă, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România la Oradea.

5 – 7 septembrie Campanie stradală de informare europeană și de promovare a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște în cadrul  manifestărilor organizate cu ocazia Zilelor Orașului adresată locuitorilor municipiului și cetățenilor județului Dâmbovița.

7 septembrie – Ora de informare europeană cu tema Să descoperim Europa! la Biblioteca Comunală Bilciureşti.

25 septembrie – EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Dâmboviţa…Puncte de informare europeană eveniment în cadrul M7b, activitatea 6 – instruiri semestriale pe teme precum: Internetul ca resursă informaţională – Să utilizăm site-ul Europa, serviciile oferite de Biblioteca Comisiei Europene utilizând platforma online EUBOOKSHOP.EU, scriere de proiecte în context ERASMUS + etc, pentru a veni în sprijinul comunităţilor pentru care bibliotecarii care deservesc puncte de informare europeană prestează şi servicii de diseminare a informaţiei, dar şi cum să răspundă solicitărilor venite din partea cetăţenilor din cadrul comunităţilor respective privind drepturile cetăţenilor UE sau priorităţile UE. Activitatea va reuni bibliotecari din judeţul Dâmboviţa şi se va desfăşura la Biblioteca Orăşenească Titu.

28 –  30 septembrie – Vizită de lucru la EUROPE DIRECT – Schimb de experienţă realizat de voluntarii ED Târgovişte la alt centru din România.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media