Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Elevii Grupului Şcolar Goga Ionescu Titu au primit un Logan de la Renault Technologie Roumanie

  Luni, 10 septembrie 2012, Renault Technologie Roumanie a donat Grupului Şcolar Goga Ionescu din Titu un autovehicul Logan MCV şi peste 50 de piese şi subansamble auto pentru a fi folosite în scopuri didactice.

  Materialele oferite Grupului Şcolar Goga Ionescu provin de la birourile Renault Technologie Roumanie din Bucureşti şi de la Centrul Tehnic Titu, unde au fost utilizate în activităţi de testare.   Donaţia făcută de RTR se adresează claselor cu profil tehnic, specializarea Mecanică auto, în vederea susţinerii activităţilor educaţionale din noul an şcolar.   Astfel, pe lângă pregătirea teoretică, elevii grupului şcolar din Titu vor dispune de material didactic modern care îi va ajuta în mod esenţial la înţelegerea practică a proceselor legate de  funcţionarea motoarelor şi a altor subansamble auto.

Centrul Tehnic Titu Inaugurat pe 15 septembrie 2010, Centrul Tehnic Titu are ca misiune realizarea de teste pentru vehicule şi organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului Renault. Centrul cuprinde bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor, dar şi zece tipuri de piste, cu o lungime de peste 30 de km, pentru a analiza comportamentul vehiculelor.  

Renault Technologie Roumanie, centru de Inginerie Regională al Renault

RTR este al doilea centru de inginerie al Renault şi singurul centru de inginerie auto din Europa de Est. RTR are ca misiune principală dezvoltarea de proiecte vehicul şi de mecanică fabricate în uzinele din regiunea Europa de Est şi Mediterană, în special produsele din gama Entry.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media