Elevii din Pucioasa, vizitați de polițiști

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, în incinta şi zona adiacentă a două unităţi de învăţământ din localitate.

Cu ocazia acţiunii, au avut loc discuţii interactive cu elevii, în cadrul cărora poliţiştii au prezentat elevilor situaţia operativă înregistrată pe raza judeţului în anul şcolar 2013-2014.

Totodată, au fost prelucrate situaţiile în care elevii pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, formele violenţei, răspunderea penală şi contravenţională, precum şi cazuistica înregistrată de la începutul anului şcolar până în prezent.

Poliţiştii împreună cu cadrele didactice au efectuat controale în unităţile de alimentaţie publică din zona centrală a oraşului Pucioasa, ocazie cu care au fost depistaţi 4 elevi care absentau de la cursuri.

În acest sens, au fost făcute informări către unităţile de învăţământ, pentru a dispune măsuri.

Întrucât siguranţa în şcoli constituie o prioritate, poliţia dâmboviţeană anunță că de acţiuni se vor organiza periodic, pe raza întregului judeţ.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro