Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021

Elevii câştigători ai Olimpiadei Naţionale de Religie au fost premiaţi de Arhiepiscopie

  Comunicat  

      Sâmbătă, 18 aprilie 2015, la Liceul de Muzică și Arte Bălașa Doamna din Târgoviște, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a prezidat ceremonia de acordare a premiilor din cadrul Olimpiadei Naționale de Religie, faza națională, ce s-a desfășurat la Târgoviște, cu participarea, din partea Ministerului Educației și Cercetării, a domnilor Cătălin Păslaru, Inspector școlar general, și Romeo Moșoiu, consilierul ministrului. De asemenea, au participat domnul Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Ion Marinescu, prefectul județului, domnul Sorin Ion, Inspector General Școlar al ISJ Dâmbovița și membri comisiei naționale a olimpiadei.
Înaltpreasfinția Sa a evidențiat, în cuvântul festiv din deschiderea ceremoniei, strânsa legătură dintre Biserica strămoșească și Școală, dintre credință și știință, dar și necesitatea colaborării dintre aceste două instituții fundamentale ale națiunii noastre, spre propășirea neamului nostru. Înaltpreasfinția Sa a felicitat membri comisiei naționale și elevii câștigători, arătând că aceste premii le conferă responsabilitatea de a intensifica cunoașterea spiritualității și credinței noastre ortodoxe pentru a fi buni misionari ai Evangheliei lui Hristos.
La finalul manifestării, Înaltul Ierarh a oferit diplome și premii elevilor câștigători la acest important eveniment teologic și educațional național, din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei, a Consiliului Județean Dâmbovița și a Primăriei Municipiului Târgoviște.​

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI