ELEVI DE EXCEPŢIE –“Sanitarii pricepuți“, de la Petru Cercel , 5 elevi, 5 exemple de urmat pentru colegii lor

Distribuie:

Motto: Educaţia este cea mai importantă armă pe care o poţi folosi pentru a schimba lumea. Nelson Mandela

Gazeta Dâmboviţei va propune o nouă campanie de excepţie în care, până la sfârşitul lunii iunie, am ales să vi-i prezentăm pe acei elevi care ne reprezintă cu mândrie judeţul. Copii pentru care munca, împletită cu talent şi ambiţie, fac ca sistemul educaţional românesc să pară uneori unul dintre cele mai performante ale lumii. Sprijiniţi de profesori şi părinţi, aceşti copii de excepţie merită toată aprecierea noastră. Gazeta Dâmboviţei a desfăşurat în luna martie campania “Doamne de excepţie”, care s-a bucurat de un real succes printre cititori, aşa cum sperăm că se va bucura şi noua campanie. 

Crucea Roșie Dâmbovița se pregătește pentru faza națională a concursului “Sanitarii Pricepuți“, ce va fi organizată la Buzău la sfârşitul lunii iulie, singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor care se desfășoară în școlile din România, unde județul nostru va fi reprezentat anul acesta de o echipă formată din elevi ai Liceului Teoretic Petru Cercel.

Este vorba despre o echipă de tineri ambițioși, frumoși, curajoși, deștepți, care au înțeles importanța voluntariatului și a acordării de prim ajutor și au decis că trebuie să facă parte din viața lor.

Cei 5 membri ai echipajului ce va concura pentru Dâmbovița la faza națională a concursului “Sanitarii Pricepuți“, sub coordonarea și îndrumarea reprezentanților Crucea Roșie, sunt Bianca Vintilescu, Cristina Diaconu, Georgiana Ocineanu, Georgiana Micu și Ionuț Pascu, elevi în clasa a XI-a C, profil științe ale naturii, a Liceului Petru Cercel.

Bianca este originară din localitatea Malu cu Flori și a participat și anul trecut la această competiție, însă acum spune că a lucrat și mai mult, sub îndrumarea Crucii Roșii.

Tânăra spune că implicarea în activitățile de voluntariat cu Crucea Roșie i-au adus, pe lângă mulțumirea de a –i ajuta pe ceilalți, și alte beneficii, precum tabere de pregătire, dar și de distracție.

Cristina, elevă în aceeași clasă, originară din Șotânga, este membru al echipei “Sanitarii Pricepuți“ de cinci ani de zile și se gândește să urmeze Facultatea de Medicină.

Georgiana Ocineanu, colega celor două eleve, este la fel de “veterană“, în echipa “Sanitarii Pricepuți“, dar, deși iubește foarte mult ceea ce face, se gândește să meargă după liceu la Academia de Poliție.

Georgiana Micu, cea de-a patra membră a echipei, a mai participat și ea la acest concurs și iubește voluntariatul. Tânăra se gândește să urmeze Facultatea de Medicină București și să devină medic legist.

Singurul băiat din echipă, cel pe care se bazează de multe ori fetele, Ionuț, participă pentru prima dată la acest concurs, însă are mare încredere în echipa lui. Mai departe, vrea să se specializeze pe cibernetică.

sanitarii 2

Citește și

ELEVI DE EXCEPŢIE: Gabriela Anghel şi Miruna Obaciu, elevele de la “Vladimir Streinu” care câştigă premiu după premiu la engleză 

ELEVI DE EXCEPŢIE: LAURENȚIU STOICA ȘI ANA MARIA DELIȘOR, OLIMPICII DE LA „PETRU CERCEL” PENTRU CARE ÎNVĂȚATUL LA MATERIILE DE OLIMPIADĂ ESTE O PLĂCERE

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro