Elena Stafie, un profesor dâmboviţean care ţine pasul cu noile medii on line de comunicare

Continuăm astăzi seria de articole despre profesorii care ţin pasul cu noile medii on line de comunicare, în special reţeaua facebook. De data aceasta, facem cunoscută opinia unui alt profesor pentru învăţământul primar, Elena Stafie, cadru didactic la Şcoala Paul Bănică Târgovişte.

Elena Stafie are cont pe facebook de doi ani de zile  este de acord că reţelele de socializare reprezintă o sursă importantă de informare, dar şi un mijloc de comunicare, mai ales în ziua de azi, când timpul parcă nu ne mai ajunge pentru tot ceea ce avem nevoie.

Elena Stafie spune că, din acest punct de vedere, reţelele de socializare au un avantaj, însă dezavantajul lor este acela că provoacă dependenţă.

“Este foarte important pentru cadre didactice să comunice cumva. Cum stăm foarte prost cu timpul liber, este mai comod să stăm acasă şi să comunicăm cu ceilalţi prin intermediul reţelelor de socializare. Avem nevoie de informaţii, noutăţi…….deci, este un avantaj. Dezavantajul ar fi……. că provoacă dependenţă“ .

Pentru că elevii săi sunt mici, nu comunică cu ei prin intermediul facebook-ului, dar face acest lucru cu părinţii lor, mai ales prin intermediul postărilor cu activităţile de la clasă, foarte apreciate, deoarece acestea arată dedicarea cadrului didactic pentru modul în care se ocupă de cei mici.

stafie 2stafiestafiebun

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Elena Stafie, un profesor dâmboviţean care ţine pasul cu noile medii on line de comunicare

 • 23 octombrie 2013 at 11:24
  Permalink

  Felicitari pentru schimbare . Aceasta ar trebui sa aiba loc in fiecare centru de invatamant – scoala si gradinita , sa se tina un dialog permanent intre cadrele didactice si parinti . Este foarte important ca parintii sa participe la activitatile copiilor si sa le vada comportamentul , pentru ca altfel , copiii migreaza de la o gradinita la alta , sau de la o scoala la alta ,deoarece parintii interpreteaza gresit comentariile cadrelor didactice.
  Insa … la o scoala din apropierea Targovistei , cand o educatoare , dupa un recent curs de specializare facut in acest sens , a propus intr-o sedinta a scolii , modificarea sistemului de invatamant ´´cu usile inchise ´´ , a fost criticata de toti colegii inclusiv de director , acesta sustinand ca ´´ e interzis prin lege ´´.
  Oare e posibil asa ceva ?
  Cu astfel de mentalitati – si nu sunt putine , este imposibil sa ajungem departe …doar , daca indraznesti sa lasi tot si sa o iei de la cap , intr-o alta lume !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro