Dublă premieră la Colegiul Economic: Vezi ce clase şi unde au petrecut de Majorat!

Clasele de a XI-a au fost cele care au sărbătorit majoratul în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, în perioada 30 mai-1 iunie. Este pentru prima dată când se organizează majoratul la clasa a XI-a şi în plus – în afara ţării. „Ne-am gândit că este mai indicat să organizăm de aici înainte Majoratul la clasa a XI-a, pentru că la clasa a XII-a se face Banchetul şi oricum elevii sunt preocupaţi atunci de bacalaureat. Şi ca o adoua premieră, ne-am gândit să-i ducem într-o staţiune în afara şcolii. Elevii au fost foarte încântaţi de iniţiativă şi s-au comportat exemplar”, ne explică prof. Suzana Ilie, directorul colegiului „Ion Ghica” Târgovişte.

Cea care s-a ocupat de organizare a fost prof. Domnica Gălie. „A fost o muncă grea. Am plecat cinci autocare, cu 166 de elevi, 17 cadre didactice şi 1 reprezentant al ISU Dâmboviţa. A fost nevoie de acordul inspectoratului şcolar şi al părinţilor, care au fost alături de noi. S-a făcut un regulament, copiii ştiau de dinainte repartizarea în autocar şi în camere, dar şi programul celor trei zile. Totul a decusr bine, nu a fost nicio problemă”, spune prof. Domnica Gălie. Elevii au apreciat eforturile depuse de profesori pentru ca ei să aibă o festivitate deosebită. „Am avut parte de un majorat frumos. A fost ceva nou, dar a ieşit foarte bine. Îi mulţumim doamnei Gălie că s-a implicat şi a făcut posibilă deplasarea în Bulgaria”, îşi exprimă recunoştinţa Cristian Pătulea, elev în clasa a XI-a A.

Pe lângă vizitarea staţiunii, elevii au mai avut în program actvităţi sportive în aer liber şi în interior: fotbal şi volei pe nisip, înot, tenis de masă. Ei s-au putut relaxa la piscină şi în jacuzzi. Pentru mulţi dintre ei, a fost pentru prima dată când au văzut marea sau pentru prima dată când au ieşit din ţară, ceea ce a făcut şi mai memorabil evenimentul. Ei s-au arătat responsabili şi recunoscători printr-o conduită exemplară. „N-avem ce să le reproşăm elevilor. Au dovedit că sunt bine educaţi şi că fac parte dintr-o şcoală europeană”, a adăugat directorul colegiului.

majorat economic 2014 3

majorat economic 2014

majorat economic 2014 2

majorat economic 2014 5

majorat economic 2014 6

majorat economic 2014 7

majorat economic 2014 8

majorat economic 2014 10majorat economic 2014 11

majorat economic 2014 12

majorat economic 2014 -3majorat economic 2014 -4

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro