„De la talent…spre performanță”, un concurs care a premiat talentele elevilor din Bezdead (FOTO şi VIDEO)

Chiar dacă Ziua Copilului este mâine, elevii și dascălii din localitatea Bezdead au sărbătorit-o astăzi în avans, în cadrul unui eveniment care are deja tradiție în localitatea dâmbovițeană.

Este vorba despre cea de-a doua ediție a Concursului „De la talent…spre performanță”, un concurs de talente, inițiat de profesoara de religie Floricica Ciurea, și care se dorește a fi o mică rampă de lansare pentru copiii talentați.

Peste 20 de copii au demonstrat astăzi că tinerii din localitatea Bezdead au talent, fiecare dintre ei impresionând cu numărul său din concurs. Fie că au cântat muzică ușoară, populară, au dansat, au desenat, au recitat, au prezentat numere de magie sau de imitație, concurenții au fost aplaudați la scenă deschisă de public, dar și de juriu, care le-a oferit note mari.

La sfârșit, copiii au fost premiați cu diplome, reviste și dulciuri, dar și felicitați de dascălii și părinții lor pentru prestație.

La eveniment au luat parte, alături de colectivul didactic al celor două școli din Bezdead, Școala Vasile Voiculescu și Şcoala Grigore Rădulescu, și primarul și viceprimarul localității,  Teodora Anghelescu și Ion Cojanu, care i-au încurajat pe concurenți și le-au oferit dulciuri pentru 1 iunie.

talent2

talent3

talent_4

talent5

talent_6

talent_7

talent_9

talent10

talent11

IMAGINI AMATOR

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro