DÂMBOVIŢA Covid-19: Şcoala de acasă! Cum procedează două cadre didactice de la Şcoala Radu cel Mare

Până la urmă pasiunea copiilor pentru internet este foarte importantă zilele acestea când şcolile au fost închise din cauza coronavirusului. Aşa au privit lucrurile şi mai multe cadre didactice din judeţ. Dăm astăzi exemplu două cadre didactice de la Şcoala Radu cel Mare din Târgovişte.

Învăţătoarea Loredana Stoicescu i-a mobilizat pe copiii de la clasa pregătitoare pentru matematică şi explorarea mediului. Elevii au salutat primăvară, şi-au amintit “totul despre primăvară “, iar la final activitatea a fost evaluată printr-un joc ” Ghici ce este?”. “Totul a fost un real succes! Mâine, așteptăm și alți copii să ni se alăture!”spune cadrul didactic. Copiii au realizat şi desene cu tema “totul va fi bine” pe care le vor afişa pe geamurile locuinţelor.

 

 

Şi al clasa a IV, învăţătoarea Luiza Dumitru  a avut 12 cursanţi online, la limba si literatura romane unde elevii au vorbit despre “Charlie și fabrica de ciocolată”. Lecţia online le-a plăcut elevilor care văd internetul acum şi din altă perspectivă, nu numai ca un spaţiu de joacă.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro