Teatrul Toma Caragiu din Ploiești revine pe scena târgovișteană cu piesa ,,Descurcă-lume’’

Distribuie:

După comedia muzicală ,,Nevastă-mea se mărită’’, din 15 martie a.c., Teatrul Toma Caragiu din Ploiești revine pe scena târgovișteană cu un nou spectacol: ,,Descurcă-lume’’, o comedie muzicală de situație. Piesa se va juca la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, marți, 5 aprilie 2016, de la ora 19.00.

Textul spectacolului este o adaptare după piesa „Firfirică” scrisă de celebrul cuplu al anilor ’30, Stroe si Vasilache. După cum declară regizorul Eugene Nacht Stroe, „povestea, bazată pe o comedie de situație, se petrece prin anii ’40 la Poiana Țapului, pe Valea Prahovei. E o comedie în care un batrân colonel în retragere, care locuiește la vila lui în Poiana Țapului, e căsătorit și are un băiat, se implică într-o aventură care, la un moment dat, este descoperită. Un personaj important e un băiat bun la toate, prieten al fiului colonelului, pe numele lui Firfirică, genul de om care te scapă din orice situație. El are un suflet mare și încearcă sa-i ajute pe toți, dar o încurcă și el de multe ori, din cauză că dorința de a ajuta și bunătatea lui depășesc momentul de a gândi. Povestea e acompaniată de vreo 9 melodii, dar nu cele din perioada respectivă, eu fiind și compozitor, am compus toate melodiile spectacolului și am făcut orchestrațiile pentru ele, vor fi cântate de personajele piesei.”

regia: Eugene Nacht-Stroe

scenografia: Ovidiu Pascal

muzica: Eugene Nacht-Stroe

coregrafia: Marcela Timiraș

Distribuția:

George Liviu Frîncu (Firfirică), Mirel Maneru (Catache Glonț), Ion Radu Burlan (Mircea), Dana Vulc (Elvira), Manuela Alionte Frîncu (Nuți), Rodica Alexandru (Lucreția), Mihaela Duțu (Coana Chita), Marian Despina (Boxerul), Petty Mușa (Mitzuko), Gabi Sandu (Lina)

teatru 16

teatru 15

teatru 14

teatru 13

teatru 12

teatru 11

teatru 10

teatru 9

teatru 8

teatru 7

teatru 6

teatru 5

teatru 4

teatru 3

teatru 2

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro