Teatru pentru cei mari şi pentru cei mici!

Distribuie:

Actorii Teatrului Municipal Târgovişte au pregătit şi pentru această săptămână trei piese de succes pentru dâmboviţenii iubitori de artă. Vineri, Maria Nicola şi Radu Câmpean joacă „Dublu sau nimic”, o radiografie a sentimentelor, a stărilor acelora care în spatele camerei de filmat sunt oameni, iar în faţa camerei actori.

Sâmbătă, târgoviştenii care merg la teatru vor putea urmări un spectacol în regia lui Eugen Gyemant, avându-i drept protagonişti pe Marin Grigore, Cosmina Lirca, Antonia Ionescu, Cătălin Babliuc, Maria Nicola, Corneliu Jipa, Ştefan Ştefănescu, Ana-Maria Oglindă, Radu Câmpean şi Mircea Silaghi. „Zece negri mititei” prezintă povestea a zece cetățeni respectabili  care sunt invitați să participe la un joc de societate, pe o insulă pustie, unde singura construcție este o casă luxoasă și stranie, în care vor muri fiecare, rând pe rând, până când nu va mai rămâne nici unul. Cine este ucigaşul?

Duminică, se va pune în scenă piesa „Unchiul Vanea” o dramă melancolică rusească, în care Bogdan Farcas este un Unchi Vanea memorabil, iar ceilalţi actori din distribuţie dau măsura talentului lor în crearea unui spectacol cu mare succes de public.

Nici cei mici nu vor fi lăsaţi deoparte. Pentru aceştia vor avea loc două spectacole: joi, începând cu ora 12:30 la Sala Tony Bulandra vor putea viziona „Lampa lui Aladdin”, o frumoasă poveste orientală cu duhuri, covoare zburătoare şi lămpi fermecate, ce îi va purta pe cei mici într-o lume de care, poate, nu au aflat încă.Sâmbătă, începând cu ora 11:00, la Sala Mihai Popescu se va desfăşura spectacolul „Aventurile Peştişorului Azuriu”.

 Preţul unui bilet la spectacolele pentru copii este de 5 lei. Preţul unui bilet întreg la spectacolele pentru adulti este de 15 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 10 lei.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro