TÂRGOVIŞTE: “Serenada Primăverii”, spectacol în cinstea mamelor! Vezi detalii

COMUNICAT DE PRESĂ

Şcoala de balet si dans “Happy Dance Academy” Târgovişte – coordonator prof. coregraf Daniela Rotari (Toderaşcu) şi Parohia „Înălţarea Domnului” Catedrala Eroilor Târgovişte, prin corul de copii „Anastasis” – îndrumător pr. Lucian Constantin Mileşan, organizează sâmbătă, 5 martie, la Casa Tineretului din Târgovişte (Clubul Studenţilor) un spectacol de cântec şi dans în cinstea mamelor.

Programul va fi deschis la ora 16.00, cu o serie de ateliere de creaţie felicitări şi mărţişoare la care vor putea participa copiii. Ele vor conduse de cadre didactice care s-au alăturat iniţiativei, între care prof. Paula Mihălăchioiu (Şcoala Populară de Artă Târgovişte), Roxana Cernea (Pippolino Arte), prof. Nicolae Dumitra (Palatul Copiilor Târgovişte).

De la ora 17.00, activitatea se va muta din foaier în sala de spectacol, unde copiii vor oferi din talentul lor publicului. Momente de cântec, poezie şi dans se vor împleti cu mici surprize pregătite pentru cei mici.

Corul de copii “Anastasis”, de la Parohia  “Inălţarea Domnului” – “Catedrala Eroilor” din Târgovişte, dirijat de părintele Lucian Constantin Mileşan, a fost înfiinţat în anul 2009, cu scopul de a îndrepta atenţia copiilor spre valorile muzicale autentice, de a exprima prin cântec recunoştinţa faţă de Dumnezeu, precum şi bucuria de a fi împreună în comuniune prin rugăciune şi cânt.

Şcoala de balet si dans “Happy Dance Academy”, coordonată de prof. coregraf Daniela Rotari (Toderaşcu), şi-a început activitatea în Târgovişte, în urmă cu trei ani şi jumătate, dar a reuşit în acest timp să se impună între cele mai bune şcoli de dans din ţară, calificânduse şi în 2015, şi în 2016, la Mondialele DanceStar. Copii cu vârste începând de la 3 ani învaţă să se exprime prin dans, deprind eleganţa ţinutei şi dezvoltă încredere în sine.

Intrarea la eveniment este liberă.

Mai multe informaţii la telefon: 0722 478010.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro