Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

Tableta de miercuri: Pompiliu Alexandru – Clanuri politice, clanuri mafiote, clanuri „spicuite/spilcuite”

Postulatul 1: Statul român este alcătuit dintr-un clan politic (cu mai multe sucursale și filiale).

Postulatul 2: Ineficiența clanurilor politice în ceea ce privește acțiunea politică este maximă. Exemplu: Un microbuz este spulberat de un tir. Cel puțin 10 morți, răniți etc. Decizie de la centrul filialei pentru a „soluționa” situația: să scanăm retina șoferilor! (sic!)

Postulatul 3: Pactul de neagresivitate din partea clanurilor este doar de fațadă. Exemplu: Kelemen Hunor (marele bordelier), un șef de clan care se simte profund atașat biologic și cultural de o civilizație a stepei, are mulți iubitori, alegători chiar, peste tot în România, mai ales la sat. Personajul cere, solicită, invocă un fel de pact de civilizație, adică să nu se mai jignească între ei pe perioada olimpiadei de alegere a șefului cel mare al clanurilor. Dacă nu se poate face acest lucru, atunci va schimba limba de adresabilitate între clanuri.

Postulatul 4: Tot ce se petrece în afara țării este minunat și demn de copiat! Exemplu: Distrugerea tuturor instituțiilor culturale, minimizarea lor, subfinanțarea lor, trecerea lor în derizoriu, punerea lor într-o lumină de ridicol. Exemplu internațional: Este propusă – și deja este extrem de mult – pentru a primi Premiul Nobel pentru Pace…. domnișoara răzvrătită, artistă emerită…. Greta Thunberg (oricum, nu putea fi decât un Berg acceptat pentru acest lucru!). Exemplu intern: Cultura este pusă în șah de Rudotel Toader! Atenție mare…. pregătiți-vă să suportați valul de cultură ce vă va da jos din picioare… Domnul profesor doctor universitar va publica o carte în care va prezenta istoria mandatului său, căci merită pus într-o carte pe care să o citească lumea. Tirajul cărților sale anterioare a depășit 200 000 exemplare. Acum va fi rupere!

Postulatul 5: Diplomele și alte „hârtii” emise de o sucursală a clanurilor pot fi obținute foarte ușor. Iar dacă îți este silă și de acest ușor, poți să declari pe proprie răspundere că ai o astfel de hârtie și nu mai este nevoie nici măcar să faci acel minimum efort pentru a scoate hârtia de la sucursală! Exemplu: Ce să mai, candidezi direct la președinția Clanurilor Reunite!

Postulatul 6: Banii sunt extrem de ușor de obținut dacă faci parte dintr-un clan. Exemplu: Ca șef/membru de clan, poți să te împrumuți cât vrei la bănci; nu ai nevoie nici de salarii mari, nici de proprietăți. Fără număr te poți împrumuta! Integritatea ta, caracterul, aerul pe care îl respiri sunt suficiente criterii pentru o încredere nelimitată în a-ți fi acordate credite pe care le poți returna, sau nu, repede sau extrem de încet, căci nimeni nu se grăbește.

Postulatul 7: Proștii din afara clanurilor au o memorie scurtă – trebuie și mai mult scurtată. Exemple: Fost pușcăriaș, dar mare profesor de drept, și șef de clan, revine cu surle și trâmbițe pe prima pagină a revistelor de Etică și Deontologie profesională, căci acum experiența subiectului este nemărginită!

Postulatul 8: Statul clanurilor este un stat suprarealist. Adică realitatea socială se construiește continuu, iar limitele sale sunt limitele imaginației protagoniștilor. „Imposibil” nu există! Exemplu: un primar de prin Moldova, pe numele lui Borfotină, a fost declarat mort în acte, de către procurori, pentru a scăpa de pușcărie. Mortul merge pe stradă, o fi și primar în același timp, dar a scăpat de pușcărie!

Postulatul 9: Bălăcăreala intelectualilor „rasați” este obligatorie! Nu există idei atacate, ci doar idei persiflate, anulate din start printr-o trecere într-un ridicol de la sine înțeles. Cum anulezi o idee, deci? Îți bați joc de ea, o treci într-un registru umoristico-sarcastic. Apoi, dacă îți este silă să faci hermeneutică și critică autentică, atunci poți să te legi direct de persoană. Trebuie să faci parte neapărat dintr-o tabără, altfel ești un nimeni. Iar dacă ai ales tabăra, atunci poți să îți bați joc de ea, să scuipi și să sudui cât te țin bojocii – neapărat în spațiul public, să „vază” toți – că acolo de unde ai plecat tu este de fapt o cloacă și o mizerie – și de aceea pleci – chiar dacă faci asta după 30 de ani de coexistență cu mizeria pe care ai sancționat-o, normal, dar nimeni nu te asculta!

Postulatul 10: Nu poți exista în afara postulatelor anterioare! Nu ai voie să ieși din acest joc mocirlos! Dacă faci acest lucru, devii periculos! Dacă te opui tuturor, ești un anti și ajungi să capeți catalogările: nazist, neo-fascist, legionar, neo-legionar, naționalist, globalist, pro-american/rus, anti-american/rus, după context și situație. Așa că… spor la demonstrațiile următoare!

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media