Sute de credincioşi, prezenţi la Hramul Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Titu

Ieri, Biserica cu hramul Sfântului Ioan Botezătorul, aflată în centrul oraşului Titu, a fost neîncăpătoare pentru sutele de credincioşi care au asistat la slujba religioasă oficiată cu ocazia marii sărbători ortodoxe. Slujba a fost oficiată de cei doi preoţi parohi Dumitru Stancu şi Nicu Florea. Sfântul lăcaş de cult a fost construit în perioada 1996 – 2003, an în care a fost târnosit cu acest hram.

A devenit o tradiţie ca în fiecare an de sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul, hramul bisericii să fie serbat cu solemnitate, alături de toţi credincioşii parohiei şi de alţi invitaţi. Anul acesta praznicul a fost asigurat de primăria Titu, prin primarul Traian Niculae şi viceprimarul Vlad Oprea. Au fost oferite 600 de porţii de mâncare pentru credincioşi, la praznuirea hramului lăcaşului de cult.

“Cu acest prilej, urăm “La mulţi ani!” tuturor dâmboviţenilor şi românilor care poartă sfântul nume de Ion sau Ioana şi cărora le dorim un an bun, cu sănătate şi împliniri.”, a precizat primarul Traian Niculae.

 

preluare primariatitu.ro

 

 

 

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro